Áztasd ki a lábad ebben a keverékben és semlegesítsd a méreganyagokat! Kellemes!

Ebben a cikkben felfedezhetsz egy igazán hatékony módszert arra, hogy hogyan, szüntesd meg a méreganyagokat a szervezetben! Évszázadok óta használják, az emberek szerte a világon az Epsom sót (keserűsó). Méregtelenítő tulajdonsága miatt vagy, hogy megtisztítsák a házat vagy esetleg a kertben. Ez a só nagyon olcsó, és megtalálható nagyon sok üzletben.

Ez a só nagyban különbözik a más típusú sóktól, mert jótékony hatású ásványi anyagokat tartalmaz, mint a magnézium és a szulfátok, miközben képes méregteleníteni a testet.

Amikor beáztatod a lábad ebbe a keverékbe, akkor serkenti az ozmózist. Ez egy olyan folyamat, amely segít eltávolítani a sót a szervezetből, amely lehetővé teszi a magnézium és a szulfátok behatolását a testbe.

A magnézium rendkívül fontos, mert több mint 325 enzimet tartalmaz, gyulladáscsökkentő, javítja az izmok és az idegek funkcióit, támogatja a zökkenőmentes működését a vérkeringésnek. A magnézium-szulfát keverék eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből!

Az Epsom só nélkülözhetetlen az izomfájdalmak kezelésében; köszvény, krónikus betegségek, gyulladások.

Megjegyzés: Ha nyílt seb található a testeden, vagy szívbeteg vagy, esetleg terhes, akkor tilos ezt az eljárást alkalmazni!

Készíts forró vizet egy mosdótálba. Önts a vízbe 25 dkg Epsom sót. Áztasd a lábad ebben a keverékben 20 percig. Ily módon, már az első 10 perc alatt megszünteti a méreganyagokat a szervezetből, míg a következő 10 percben, a szervezet felszívja a hasznos ásványi anyagokat az Epsom sóból. Ismételd meg ezt az eljárást 1 alkalommal hetente! Nagyon egészséges és hatékony!

Loading