Hatalmas siker a Valmar nyári slágere: Ettől lesz hangos a rádió a következő hónapokban

Marics Peti és Valkusz Milán újra nagyot alkottak legújabb dalukkal, a „Pont jó” című slágerrel. A srácok ismét hozták a tőlük megszokott friss és fiatalos energiát, ami garantáltan beindítja a nyári bulikat és a strandolós napokat.

A „Pont jó” nem csupán egy dal, hanem egy életérzés. A könnyed, fülbemászó dallamok és a lazán elkapott, bulis hangulatú szöveg azonnal magával ragadja a hallgatót.

Marics Peti és Valkusz Milán ismét bebizonyították, hogy a nyári slágerek koronázatlan királyai, hiszen a „Pont jó” minden olyan elemet tartalmaz, amitől egy dal az évszak meghatározó himnuszává válhat.

A Nagy Bence által rendezett klip tökéletesen megteremti a nyári hangulatot: bikinis lányok, medencés buli és felhőtlen szórakozás jellemzik, ami tökéletesen passzol a dal vidám hangulatához.

A látványos képsorok és a pezsgő jelenetek azonnal a nyár közepébe repítenek, és szinte érezni lehet a napsütést és a víz frissítő hűsét. A klip főszereplői, Marics Peti és Valkusz Milán, fergeteges bulit csapnak barátaikkal, miközben a háttérben Budapest csodás látképe tűnik fel.

A rajongók azonnal megszerették az új dalt; sokan már most a nyár himnuszának tartják. Két nap alatt több mint 100 ezren nézték meg a klipet.

„Ez nagyon jó zene! Az egyik kedvenc zeném lett!! Nagyon tetszik és nagyon fülbemászó!! Ez tényleg lehet egy sláger! Nagyon jó lett! Imádlak, Milán és Peti! Nagyon jól néztek ki!” – írta egy rajongó a YouTube-on.

„Egyértelműen a nyár slágere, nagyon jó lett a klip is, egyből bulizhatnékom van, köszi és gratulálok” – írta egy másik.

„Ó, ez bomba-jó! Az idén is a Valmar slágere fog szólni mindenhol!” – fűzte hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik?

Loading