Recept beküldése

Küldje el nekünk saját receptjét! Ha legalább 1 képet is csatol a recept mellé, kikerülhet a receptoldalunkra. Cserébe megjelenítjük az Ön nevét, becenevét, vagy oldalának nevét (pl. Kiscsillag konyhája), ha van Facebook oldala, akkor annak linkjét, illetve ha feltölti, akkor az Ön arcképét, vagy oldalának képét, logóját.

Kötelezően csak az Ön beceneve, email címe és a recept leírása és 1 kép kitöltendő, ezek közül az email cím titokban marad, csak kapcsolattartásra használjuk. A recept beküldője a recept beküldésével kijelenti, hogy a recept képét saját maga csinálta, vagy joga van azt felhasználni. Internetről letöltött képet nem tudunk felhasználni, az ilyen receptek nem jelennek meg. A képek maximális mérete 1 Mb/kép, ennél nagyobb kép küldhető az email címünkre, vagy Facebookon.

(Aki már küldött be hozzánk receptet, annak nem kell megadni a Facebook oldalát és az arcképét, mert már automatikusan meg fog jelenni, csak az első receptnél kell ezeket elküldeni nekünk.)

Ha nem megy a receptfeltöltés, akkor küldje el nekünk emailben az info@receptek365.info címre, vagy Facebook oldalunkon is közzé teheti, ugyanezen elérhetőségeket kérdésekre is szívesen válaszolunk!

Recept beküldése

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.